top of page
5_757 (1).jpg

Binnen- en buitenlandse delicatessen online verkrijgbaar in de webshop van The Finest

San Cobate La Finca 2018 Ribeira de Duero

00252
€22,90
Op voorraad
1
Productgegevens

In de neus, frisse tonen van krenten, zoethout en specerijen (rozemarijn en tijm), samen met balsamico sensaties. In de mond, contrasten van rijpheid en frisheid met gestructureerde tannines en sensaties die de nuances van de diversiteit van de bodem (kalksteen, klei) overbrengen. Eindigend met een delicate en afgeronde finale.

Bodegas Señorio de Nava is gesitueerd in het dorpje Nava de Roa (provincie Burgos) op het unieke Castiliaans hoogplateau tussen Peñafiel (provincie Valladolid) en Roa de Duero. Een droog en dor gebied waar alleen tijdens de zomer de wijngaarden het landschap groen kleuren. De zeer arme bodem van klei en kalk, en de beperkte hoeveelheid water in het gebied, houden de rendementen op een natuurlijke wijze beperkt, zodat de wijnen hier bijzonder geconcentreerd zijn.

Bewaar dit product voor later

Op deze webshop vind je de fijnste delicatessen en de meest delicieuze dranken, kortom de beste producten voor een gastronomische ervaring bij je thuis. Alles wordt met gekoeld transport en met zorg geleverd. Bij vragen over de producten kan je ons telefonisch, via social media of het contactformulier bereiken!

Alvast veel shopping plezier !

The Finest Team X

7 (1).jpg

Nieuwsgierig naar het lekkers dat The Finest u te bieden beeft?
Ontdek het in onze webshop.

bottom of page