top of page
5_757 (1).jpg

Binnen- en buitenlandse delicatessen online verkrijgbaar in de webshop van The Finest

Witte Franse wijn : Chablis 1er Cru Fourchaume La Chablisienne 2018

00139
€35,39
Op voorraad
1
Productgegevens

Een 'Chablis 1e Cru' ligt kwalitatief een stukje hoger dan een gewone Chablis. Vanzelfsprekend is het ook hier de Chardonnay- druif welke in combinatie met de kalksteen-kleibodem de aparte smaak geeft. De noordelijk gelegen 1e Cru's zoals 'Montée de Tonnerre', 'Monts de Milieu' en 'Fourchaume' worden algemeen als de besten beschouwd. Ze zijn wat voller, intenser en steviger van smaak en vragen om iets meer rijping dan een 'gewone' Chablis. Deze delicate en zuiver smakende Chablis-Fourchaume is mondvullend en mooi in evenwicht. Zijn pure smaak is voortreffelijk te combineren met oesters, kreeft, koude krab en allerlei andere visgerechten, schaal- en schelpdieren. Ook bij wit vlees en gevogelte zonder zware bereiding, komt hij zeer goed tot zijn recht.

"Geuren van citroen, mandarijn, oesterschelp en witte bloemen kondigen een halfvolle Chablis 1er Cru Fourchaume aan, een charmante, soepele wijn, met diepte, fijne zuren en een gedistingeerde, mooi ziltige finale." (Parker)

Bewaar dit product voor later

Op deze webshop vind je de fijnste delicatessen en de meest delicieuze dranken, kortom de beste producten voor een gastronomische ervaring bij je thuis. Alles wordt met gekoeld transport en met zorg geleverd. Bij vragen over de producten kan je ons telefonisch, via social media of het contactformulier bereiken!

Alvast veel shopping plezier !

The Finest Team X

7 (1).jpg

Nieuwsgierig naar het lekkers dat The Finest u te bieden beeft?
Ontdek het in onze webshop.

bottom of page